"Kosmički kovitlac" Dragan Vilić

Zbirka pjesama,objavljena 2012. godine.

"Vilićeve pesme, te slike dugih misli i promišljanja, unutrašnjih komešanja, razmahanih nadanja, htenja, snivanog i dozivanog, očito su stvarane perom napetih struna koje ne opeva zemaljsku sreću i uživanje, već je opredmetilo ,,ditirambe'' zapitanosti, strepnje i straha, ali i utehe i neke čudne slasti, da bi ih kovitlac vremena lakše pronosio."
                                                                    Peko Laličić


"Pisma iz detinjstva" Dragina Gija Bradić

Književni prvijenac autorke, objavljena 2012. godine.

"Napokon je Dragina Bradić raspečatila pisma brižljivo čuvana u svojim svetlosnim tunelima koje je negovala s ljubavlju i polivala sećanjima ranog detinjstva otkrivajući nam arhaičnu Srbiju kakva još jedino živi u knjigama ili muzejima. A... još uvek je stvarna i živa."
                                                  Dragana Đurković Tošić

"Izgovaram sebe" Peko Laličić

Zbirka pjesama, objavljena 2012. godine.

"U svetu vladavine humane degradacije, otuđenosti ljudi, mraka i zaslepljenosti izrasta pesnik, taj veliki i mali, uzvišeni i prizemni čovek poetskog sveta stihozbirke Izgovaram sebe književnika Peka Laličića. Emanirajuća poezija Peka Laličića baciće novu svetlost na teatar čovekovog bitstvovanja, koji je posve apsurdan, sterilan i očigledno nenaklonjen čoveku."
                                                          Ana Hranisavljević
made by Morpheus & EvGenije
PRIJATELJI STRANE
PODIJELI
Stihom govorim
"Tražim te" Slobodan Zoran Obradović

Zbirka poezije za odrasle, objavljena 2013. godine.

"Kroz ovo pesničko ostvarenje, zbirku Tražim te, autora Slobodana Zorana Obradovića, provlači se jedna misao kosmopolitkinja, koja postaje idejna prominencija, a to je filozofija slobodnog i nesputanog življenja, dakle refleksija o slobodoumnom čoveku, koji se smelo suprostavlja stihijama koje pokušavaju da ga slome i porobe... "
                                    Ana Hranisavljević, master filolog